Po práci spievajú, potom dobývajú svet. Žilinčania mieria na ďalšiu olympiádu Nikola Capeková 27. 7. 2026
Farmárom nepomáha ani nepretržité zavlažovanie. Ovocinár z južného Slovenska však urobil šľachetné gesto Marek Šilhavík 27. 7. 2026
„Ani by som nejedla, keby som žila sama“. Mladá Lea otvorene priznala, koľko zarába a prečo nedokáže ušetriť Jana Cerovská 27. 7. 2026
Prečo zubárom toľko platíme, keď majú zmluvu s poisťovňou? Tu je odpoveď Dominika Popelka 16. 9. 2023
Poľnohospodárstvo Eurokomisia nepredĺži zákaz ukrajinského obilia. Slovensko bude konať na vlastnú päsť Martin Prôčka 15. 9. 2023
Zaujímavosti V nemeckom mestečku nájdete najväčší mlynček na kávu na svete. Na jej uvarenie potrebujete lopatu Maroš Kušnier 15. 9. 2023
Zdravie Oľge z Handlovej už dva roky požiera tvár parazit. Lekári nevedia zistiť, o čo ide, a tak trpí v bolestiach Peter Ziman 15. 9. 2023
Doprava Na Záhorí vznikol uprostred cesty takmer dva metre hlboký kráter. Vozovka sa tam neprepadla prvýkrát Soňa Cipínová 15. 9. 2023
Krimi V prípade zmiznutej študentky obvinili záchranára. Za znásilnenie mu hrozí 15-ročný trest Zuzana Ferenčáková 15. 9. 2023
Voľby 2023 Čo pred voľbami najviac trápi Bratislavu? Opýtali sme sa umelcov Marián Lechan 15. 9. 2023
Sviatky Svätú omšu v Šaštíne odslúžil muž č. 2 z Vatikánu. Prosil Pannu Máriu, aby udržala Slovensko jednotné Soňa Cipínová 15. 9. 2023
Práca Stavia sa stále menej nových bytov. Najhoršia situácia je v hlavnom meste Lukáš Zuzelka 15. 9. 2023
Krimi Zisťovali sme, kto je muž, ktorý môže byť za zmiznutím študentky. V minulosti mal prenasledovať expartnerku Zuzana Ferenčáková 15. 9. 2023
Krimi VIDEO: S putami a v bielom overale. Na stanicu vo Vajnoroch priviezli muža podozrivého v prípade zmiznutej študentky VŠMU Zuzana Ferenčáková 15. 9. 2023
Cestovanie V Británii vyrábajú nové lietadlá. Ide o hybridné vzducholode, ktoré však majú nedostatky Alžbeta Garaiová Maťašovská 14. 9. 2023
Zaujímavosti Na bratislavskom hrade odhalili súsošie svätého Cyrila, Metoda a Gorazda. Financoval ho Boris Kollár Monika Grznárová 14. 9. 2023
úmrtie Jeho starostovanie bolo poznačené kontroverziou aj škandálmi, ale ľudia mali Atilu Géňu radi Kristína Oravcová 14. 9. 2023
#KtoKandiduje Z volieb odstúpiť neplánujú a veria, že sa do parlamentu dostanú. S číslom 22 kandidujú Demokrati Martina Töröková 14. 9. 2023
Veda a technika Ak máte starší iPhone, zbystrite pozornosť. Jeden model má vysoké úrovne elektromagnetického žiarenia Jasmina Hečková 14. 9. 2023
Voľby 2023 Markíza s vami: Pozrite sa, čo rezonuje medzi ľuďmi v hlavnom meste Marián Lechan 14. 9. 2023
Reprezentáciou ignorovaný, zahraničím žiadaný. Slovenský talent bude hrať v poprednej lige (rozhovor)
Otec povedal, že mi zatočí krk ako sliepke. Líder F1 pomáhal sestre s obchodom, do hodiny všetko predali
Otec povedal, že mi zatočí krk ako sliepke. Líder F1 pomáhal sestre s obchodom, do hodiny všetko predali