Zahynulo osem ľudí, ďalší prišli o všetko. Obyvatelia bytovky v Prešove roky po výbuchu oživujú desivé spomienky na súde Martin Jedinák 8. 6. 2026
Pracovné pohovory aj výplaty čakajú zmeny. Nové pravidlá majú priniesť férovosť v odmeňovaní TNLIVE.SK 8. 6. 2026
Za tými najčervenšími si musíte vyjsť po rebríku. Jahody striedajú čerešne, samozber je v plnom prúde Monika Koleková 8. 6. 2026
Izrael odpovedal na útoky, iránskymi mestami otriasli iránske explózie. O všetkom rozhodnem ja, povedal o dohode Trump Soňa Obert 8. 6. 2026
VIDEO: Počas zimy absolvoval operáciu semenníkov. Opora Komárna sa podelila o dôležitú skúsenosť Marián Červenka 18. 2. 2026
Ľuboš Blaha v relácii Od Tatier k Bruselu: Som presvedčený, že Epstein bol agent Mosadu, Lajčák mi je ukradnutý Martin Prôčka 18. 2. 2026
ZOH 2026 VIDEO: Slovensko čaká na olympiáde kľúčový zápas. Cestou k úspechu bude aj disciplína Marián Červenka 17. 2. 2026
Krimi Strieľal po sestre a dobil ju do krvi. Košického dôchodcu súdia pre pokus o vraždu Jozef Demeter 17. 2. 2026
Bývanie Najväčšia banka zlacnila hypotéky. Oplatí sa čakať alebo kupovať hneď? Lucia Tužáková 17. 2. 2026
Školstvo Riaditelia majú problém s viacerými zmenami z dielne ministerstva školstva. Diskusia s Druckerom bola prekvapením Milan Špak 17. 2. 2026
Cestovanie Jarné prázdniny na Slovensku: Cestovateľ Samuel prezradil netradičné miesta, ktoré musíte vidieť Teleráno 17. 2. 2026
Bývanie Štát chce pokračovať v projekte nájomného bývania. O byty však zatiaľ nie je veľký záujem Lukáš Füle 17. 2. 2026
Krimi Brhelovci sú vinní v kauze Mýtnik. Otec so synom musia zaplatiť rekordnú sumu Martina Kašiarová 17. 2. 2026
Bavme sa o lige VIDEO: Zaváhanie Slovana jeho konkurenti nevyužili. Bavme sa o lige pokračovalo na TN live Matej Babic 17. 2. 2026
Krimi Kamionista z nehody na Liptove je hrdina. Ohrozil vlastný život a zachránil cestujúcich autobusu Ján Tribula 17. 2. 2026
Krimi Akoby zázrakom vyviazli živí. Poznáme stav zranených po nehode autobusu na Liptove Ľubomíra Ivanková 17. 2. 2026
Futbal VIDEO: SFZ má jasnú víziu o budúcnosti. Šéf zväzu prezradil, čo je najvyššou prioritou Daniel Očenáš 17. 2. 2026
S Tribulom po horách Keď emigroval, prebýval aj na cintoríne. Milionár sa rád vracia pod Tatry a pre Slovákov má recept na úspech Ján Tribula 17. 2. 2026
Futbal VIDEO: Prezident SFZ Ján Kováčik sa vyjadril ku kauze mobilov: Moja kompetencia je podpísať zmluvu do stotisíc Daniel Očenáš 16. 2. 2026
Školstvo Po niekoľkých týždňoch majú školáci opäť prázdniny. Prečo to pre niektoré deti môže byť záťaž? Milan Špak 16. 2. 2026
ZOH 2026 VIDEO: Politické odkazy športovcov či samostatnosť Holanďanky. ZOH prinášajú aj bizarné príbehy Soňa Obert 15. 2. 2026
Doprava Dodávky čaká na Slovensku veľká zmena. Prídu pravidlá, ktoré doteraz platili len pre kamióny Katarína Ács 15. 2. 2026
Zdesenie v reštaurácii v Terchovej. Muž po návrate z turistiky dostal epileptický záchvat a upadol do bezvedomia