Nie je vylúčené, že si Pohoda bude musieť hľadať nové dejisko. Hrozil by v takom prípade festivalu zánik? Michal Bujna 29. 5. 2026
Michal Kaščák nám prezradil termín, kedy by sa malo rozhodnúť o ďalšom osude Pohody Lucia Tužáková 28. 5. 2026
Organizátor festivalu: Pre problémy s miestom môže prísť Pohoda 2027 o najväčšie hviezdy Ľubomíra Ivanková 27. 5. 2026
Festival Pohoda: Polícia začala trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie Gabriela Šlebodová 13. 7. 2024
Matúš Šutaj Eštok: Treba zistiť, či organizátori nemali Pohodu prerušiť skôr Gabriela Šlebodová 13. 7. 2024
Festival Pohoda Po smršti na Pohode zostávajú v dvoch nemocniciach hospitalizovaní piati zranení Katarína Ács 13. 7. 2024
Festival Pohoda Poslední návštevníci festivalu Pohoda odchádzajú domov. Areál musia opustiť dopoludnia Katarína Ács 13. 7. 2024
Festival Pohoda FOTO + VIDEO: Tohtoročná Pohoda sa skončila. Polícia po búrke spustila vyšetrovanie pádu stanu Karol Chren 13. 7. 2024
Festival Pohoda Festival Pohoda: Ťažko zranení po páde veľkého stanu nie sú. Organizátori rozhodovali o osude festivalu TASR 12. 7. 2024
Kultúra Festival Pohoda je v plnom prúde. Hudobný program odštartovala jedna z našich najpopulárnejších kapiel Adel Ghannam 11. 7. 2024
Kultúra Náš najväčší festival prišiel na poslednú chvíľu o headlinera. Pohoda zháňa náhradu za kapelu Queens of the Stone Age Milan Špak 10. 7. 2024
Exkluzívne Keď som lietal v drogách, vždy som za ne platil. Teraz som čistý a ľudia mi ich núkajú grátis, smeje sa spevák Perfume Genius Dominika Mičechová 8. 7. 2023
Festival Pohoda Zmiznuté afganské hudobníčky z Pohody sú v poriadku, tvrdí šéf orchestra Róbert Ďurkáč 9. 8. 2019
Trenčín Po odohraní koncertu na Pohode zmizli štyri Afganky. Ráno ich v hoteli nenašli Zuzana Žigová 16. 7. 2019
FOTO: Desivá zrážka vlaku a kamiónu. Zasahovali všetky záchranné zložky, na mieste ošetrovali zranených