Ľudia sa učia jazyky celé roky, no hovoriť nevedia. Filip prišiel s novým elitným modelom výučby Ľubomíra Ivanková 6. 6. 2026
Šok pár týždňov pred začiatkom. Legendárny slovenský festival je v ohrození Ľubomíra Ivanková 5. 6. 2026
Dobrá správa pre zamestnancov. Menia sa pohovory aj mzdy, neférovým firmám hrozia pokuty Alžbeta Múcsková 5. 6. 2026
Nečakanú šancu využila na maximum. Mladá Slovenka pri fotení finále Ligy majstrov neverila, že je to realita Matej Babic 4. 6. 2026
Expresne rýchla dohoda, nevídané peniaze aj odmietnutý Slovan. Slovák si vybral veľkoklub (rozhovor) Róbert Ďurkáč 10. 1. 2026
„Vstupujeme do oveľa nebezpečnejšieho sveta,“ tvrdí expert o Trumpovom vyčíňaní. Obavy majú už aj Portugalci Eva Niňajová 9. 1. 2026
Vybuchne slovenská prestupová bomba? Agent o záujme z top líg, závratnej cenovke aj názore na repre (rozhovor) Róbert Ďurkáč 9. 1. 2026
Exkluzívne Fanúšik stavil päť eur, vyhral tisíce. Slováci ukázali počas MS do 20 rokov parádnu znalosť hokeja Peter Matis 7. 1. 2026
Exkluzívne Pozná trik na lacné letenky, bol stevardom a založil cestovku. Najhorší pasažieri? „Do lietadla nosia instantnú polievku,“ opisuje Tomáš Tamara Eliašová 6. 1. 2026
Exkluzívne Agent Denisa Vavra: Nemci jeho facku na turnaji vzali s humorom. Verím, že SFZ to vyhodnotí pozitívne (rozhovor) Róbert Ďurkáč 6. 1. 2026
Exkluzívne Mal vážne ochorenie, kývol veľkoklubu, zastavili ho zranenia. Čo sa má stať stane sa, hovorí reprezentant (rozhovor) Róbert Ďurkáč 5. 1. 2026
Exkluzívne Bojíte sa, že vaše novoročné predsavzatia stroskotajú? Takto zvýšite svoje šance na úspech (NÁVOD) Alžbeta Múcsková 1. 1. 2026
Exkluzívne Sedatíva nepomáhajú, s prípravou treba začať skôr. Čo robiť, aby domáci miláčikovia prežili Silvester v pokoji? Alžbeta Múcsková 31. 12. 2025
Exkluzívne Ciele prekonal trojnásobne, jeho tvár zdobí plechovky. Kubiš: Na Tour chcem vyhrať etapu (exkluzívny rozhovor) Peter Matis 29. 12. 2025
Exkluzívne Mladý Slovák predal firmu a teraz cestuje po svete: Deti v budhistickej škole v Nepále ma učili umeniu šťastia (rozhovor) Milan Špak 28. 12. 2025
Exkluzívne Ako prvá Slovenka zabehla 400 kilometrov v čínskej púšti: V noci som spávala 90 minút, naháňali nás divoké psy (rozhovor) Milan Špak 27. 12. 2025
Exkluzívne Dres s číslom osem si v Slovane už nikto neoblečie. Legendárny Michal Sersen sa dočkal zaslúženej pocty Matej Babic 27. 12. 2025
Exkluzívne Sandra z legendárnej vianočnej reklamy: Diviak bol živý, no do pamäti sa mi zaryl iný moment z natáčania (rozhovor) Lucia Tužáková 26. 12. 2025
Exkluzívne Slovákovi vyšla neuveriteľná stávka. Podal si 1,5 eura, zarobil státisíce Peter Matis 26. 12. 2025
Exkluzívne Slovenská speváčka trikrát porazila rakovinu: Som hrdinka svojho života (rozhovor) Lucia Tužáková 25. 12. 2025
Exkluzívne Vianočné jedlá a lieky: Farmaceutka vymenovala kombinácie, ktorým sa rozhodne vyhnite Ľubomíra Ivanková 24. 12. 2025
Exkluzívne Počasie na Slovensku sa na Vianoce radikálne otočí. Na konci roka príde prekvapenie, tvrdí meteorológ Lucia Tužáková 23. 12. 2025
Exkluzívne Reprezentačné úspechy sa v lige príliš neodzrkadľujú. Levice vyzvú liaheň nemeckých hviezd (rozhovor) Matej Babic 20. 12. 2025