„Posielame koltlebovca do super citlivého štátu.“ Bývalí diplomati skritizovali nominácie na veľvyslancov Karolína Lacová 4. 6. 2026
Prezidentka Konfederácie odborových zväzov o prorastových opatreniach: Je to len tápanie, tripartita bude v utorok Karolína Lacová 28. 5. 2026
Poslanec Ľupták v Na telo plus: Poznám ľudí, ktorí neskutočne zbohatli na podvodoch s DPH Karolína Lacová 21. 5. 2026
Poslankyňa Puškárová v Na telo plus: Hlas bude lobovať za zrušenie transakčnej dane, konečný výber sklamal Karolína Lacová 14. 5. 2026
P. Macko v diváckych otázkach Na telo PLUS: Viem si predstaviť, že by som v ďalšej demokratickej vláde bol ministrom obrany TVNOVINY.sk 14. 2. 2023
R. Káčer v Na telo PLUS: Neviem, či má Fico zimný spánok, migy sú stále doma. Chceme ich ale dať Ukrajincom TVNOVINY.sk 7. 2. 2023
R. Káčer v diváckych otázkach Na telo PLUS: Džin si ráno bežne nedávam, kvôli Ficovi som musel TVNOVINY.sk 7. 2. 2023
Na telo plus M. Majerský v Na telo PLUS: Dzurindova Modrá koalícia mi pripomína OĽaNO, Hegerovi som ponúkol dvojku na kandidátke TVNOVINY.sk 31. 1. 2023
Na telo plus Divácke otázky v Na telo PLUS: Vie M. Majerský vymenovať desať prikázaní? TVNOVINY.sk 31. 1. 2023
Na telo plus I. Radičová v Na telo PLUS: Možno budem voliť M. Dzurindu, ale krúžok mu nedám TVNOVINY.sk 24. 1. 2023
Na telo plus J. Budaj v Na telo PLUS: Ak by chcel premiér Heger viesť OĽaNO, podporím ho TVNOVINY.sk 10. 1. 2023
Na telo plus M. Kňažko v mimoriadnom Na telo PLUS: Hovoriť o tom, že Mečiar s Klausom rozdelili Československo, je nezmysel TVNOVINY.sk 1. 1. 2023
Na telo plus M. Šipoš v Na telo PLUS: Je možný aj odchod I. Matoviča. SaS to nestačí TVNOVINY.sk 13. 12. 2022
Na telo plus Richard Sulík v Na telo PLUS: Neočakávam, že vláda padne. Podržia ich fašisti TVNOVINY.sk 6. 12. 2022
Na telo plus M. Krajniak v Na telo PLUS: Energošeky nebudú, pri rozpočte mi je jedno, či zaň zahlasuje Smer alebo kotlebovci TVNOVINY.sk 29. 11. 2022
Na telo plus P. Visolajský v Na telo PLUS: Matovičove tlačovky sú emotívne a spôsobujú len to, že výpovede pribúdajú TVNOVINY.sk 22. 11. 2022
Na telo plus M. Smatana v Na telo PLUS: Lekári nie sú chamtiví, chcú len zrovnať platy s Českom. Ponuku vlády by ale mali prijať TVNOVINY.sk 22. 11. 2022
Na telo plus Minister školstva J. Horecký v Na telo PLUS: Je možné, že založíme ďalšiu lekársku fakultu TVNOVINY.sk 15. 11. 2022
Na telo plus Ivan Mikloš v Na telo PLUS: Sulík nemá pravdu, provizórium Matovičovým „atómovkám“ nezabráni TVNOVINY.sk 8. 11. 2022
Na telo plus D. Lipšic v Na telo PLUS: V debate o vraždách na Zámockej sú radikálni konzervatívci aj liberáli TVNOVINY.sk 25. 10. 2022
Na telo plus J. Naď v Na telo PLUS: Návrh SaS o životnom partnerstve je rozumný, podporil by som ho TVNOVINY.sk 18. 10. 2022
Na telo plus Štefan Hamran v Na telo PLUS: Nehoda na Zochovej ulici by mohla byť na súde koncom roka TVNOVINY.sk 11. 10. 2022