Rozlúčka legendárneho Pekaríka bude v sebe niesť výraznú symboliku. Jeho manželka zaspieva hymnu TASR 4. 6. 2026
Zoznam hráčov z Niké ligy v reprezentácii sa rozšíril. Tréner Weiss povolal útočníka Košíc TASR 3. 6. 2026
VIDEO: Na tréningoch vytvára uvoľnenú atmosféru. Pre dvojicu mladíkov je spolupráca s Weissom ml. špecifická Marián Červenka 31. 5. 2026
Suslov: Viem, aký mám potenciál a ešte som ho zďaleka nenaplnil. Vystrájal som, ale dnes je zo mňa iný človek (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 19. 12. 2025
Weiss spomína: Po zápase som spravil jedno gesto, tak som to cítil. A prišiel som o miesto v reprezentácii Adam Dudiak 13. 12. 2025
Po úspešnom vstupe do turnaja prišla aj kritika od trénera: Proti silnejšiemu súperovi nám to nemusí stačiť TASR 11. 12. 2025
Hokej Zdravotné problémy hlási ďalšia opora. Z nominácie na domáci turnaj vypadol skúsený útočník TASR 9. 12. 2025
Hokej Pred generálkou na olympiádu nastalo v kádri viacero zmien. Do Banskej Bystrice nepríde pätica opôr TASR 8. 12. 2025
Hokej Polovica Slovákov chce hráčov z KHL v olympijskom tíme. Najviac voliči Smeru a Republiky (PRIESKUM) Matej Babic 8. 12. 2025
Exkluzívne Ján Lašák ozrejmil situáciu okolo Samuela Hlavaja v zámorí: Nie je to nič neobvyklé (rozhovor) Matej Babic 5. 12. 2025
Hokej Zmenil švajčiarsky hokej, s reprezentáciou dosiahol veľké úspechy. Patrick Fischer rozhodol o svojej budúcnosti TASR 3. 12. 2025
Futbal Valjent nereprezentuje, fanúšikovia tomu nerozumejú. Calzona uviedol všetko na pravú mieru Richard Jančiar 3. 12. 2025
Hokej Slovensko pôjde na MS do 20 rokov s mladým tímom. Tréneri do záverečnej prípravy nominovali 28 hráčov TASR 2. 12. 2025
Hokej VIDEO: Výber do tímu na olympiádu je v plnom prúde. Országh prezradil, kde skautuje a na čo bude brať ohľad Klaudia Kristiníková 1. 12. 2025
Biatlon Druhý deň Svetového pohára už Slovensku toľko neprial. Kapustová nedokázala zachrániť mix dvojíc TASR 30. 11. 2025
Hokej VIDEO: Pozor na Talianov, Rusi budú chýbať. Hokejové legendy podebatovali o olympiáde i mladých Slovákoch Peter Matis 30. 11. 2025
Futbal VIDEO: Na Slovákovu bombu brankár nemal nárok. Pozrite si krásny gól hrdinu zo zápasu so Severným Írskom TASR 29. 11. 2025
Basketbal VIDEO: Basketbalistky Slovenska získali výraznú posilu. Tréner hodnotil prvú časť kvalifikácie Marián Červenka 28. 11. 2025
Futbal Slováci už poznajú dejisko barážového zápasu proti Kosovu. Kompetentní zvážili viacero faktorov TASR 26. 11. 2025
Hokej Slovensko na poslednom turnaji pred olympiádou so skúseným tímom. V nominácii nechýba Tomáš Tatar TASR 25. 11. 2025
Exkluzívne Slovák stavil osem eur, oslavuje kráľovskú výhru. Šialený kurz trafil v posledný deň kvalifikácie Peter Matis 21. 11. 2025
Futbal Kosovo beriem, reagoval na žreb baráže Schranz. Škriniar však pred súperom varuje TASR 20. 11. 2025