Tréner hodnotil šampionát a zrazu prišiel šok. Kouča Konga zaskočili tragickou správou TASR 2. 7. 2026
Američania proti Bosne dominovali aj v oslabení. Do ďalšej fázy postúpili všetky hostiteľské krajiny TASR 2. 7. 2026
Belgicko sa dlho trápilo, no v závere vyrovnalo. O postupe favorita rozhodla penalta v predĺžení TASR 2. 7. 2026
Rodák z Bratislavy dokázal, čo nikto v histórii: Stavať mi sochu? Uvidíme, ale dnes oslavujeme a pijeme Adam Dudiak 15. 4. 2024
Rodrigues: Chcem byť v Slovane, som tu spokojný a šťastný. Verili sme mu, ale zatiaľ sklamal, vravel Weiss Adam Dudiak 15. 4. 2024
V šatni mal cigarety, no šli by ste s ním aj do vojny. Zbohom, bolo mi potešením, rozlúčila sa opora Slovana Adam Dudiak 15. 4. 2024
UEFA EURO 2024 EURO 2024 sa nezadržateľne blíži. Markíza už o dva mesiace prinesie divákom veľkolepý športový zážitok tnlive.sk 15. 4. 2024
Niké liga Majstrovská radosť Slovana aj trpké spečatenie neodvrátiteľného. Aj toto sme rozoberali v magazíne Góóól! Róbert Ďurkáč 15. 4. 2024
Futbal Calzona s Lobotkom bodovali, no skomplikovali si boj o pohárovú Európu. AC Miláno neprepálilo Sassuolo TASR 14. 4. 2024
Futbal Šok v Taliansku. Rimania nedohrali ligový duel, obranca skolaboval priamo na trávniku TASR 14. 4. 2024
Futbal Deň, ktorý zrejme veľa napovedal. Arsenal i Liverpool zakopli, Manchester City môže obhájiť treble TASR 14. 4. 2024
Niké liga FOTO+VIDEO: Trnava uspela v Podbrezovej aj vďaka premiérovému gólu Ujlakyho. Oba tímy zahodili pokutový kop TASR 14. 4. 2024
Futbal Hegemónia Bayernu skončila. Leverkusen ju uťal veľkolepo a oslavuje prvý titul v histórii TASR 14. 4. 2024
Futbal VIDEO: Keď úraduje Dávid Hancko. Slovák zaistil Feyenoordu tri body aj skupinu Ligy majstrov TASR 14. 4. 2024
Niké liga Získal ďalší titul, no všetko mohlo byť iné. Weiss ukázal na bod zlomu: Už som nemusel byť v Slovane Adam Dudiak 14. 4. 2024
Niké liga Viacerí musia presvedčiť. Weiss: S Kmotríkovcami sme mali veľkú a dobrú debatu. Skautujeme asi 50 hráčov Adam Dudiak 14. 4. 2024
Futbal Kariéru dobrovoľne nevymení za nič iné, ale takto by to ďalej nešlo. Weiss ml. o konci: Budem tvrdohlavý Adam Dudiak 14. 4. 2024
Futbal Real Madrid aj Barcelona si pripísali najtesnejšie výhry. "Biely balet" vedie pred rivalom o osem bodov TASR 13. 4. 2024
Futbal Bayern Mníchov uspel po dvoch ligových prehrách. Lipsko si po výhre upevnilo štvrtú priečku TASR 13. 4. 2024
Futbal Premier League: Dúbravka čistým kontom priviedol svoj tím k víťazstvu. Manchester City s jednoznačným triumfom TASR 13. 4. 2024
Niké liga VIDEO: Skalica si pripísala víťazstvo proti Košiciam. Rozhodla penalta v záverečnej desaťminútovke TASR 13. 4. 2024
Niké liga VIDEO: Vion sa po sezóne rozlúči s Niké ligou. Trenčín si pripísal jednoznačný triumf TASR 13. 4. 2024
Mesto s vyše 70-tisíc obyvateľmi stojí na prahu mimoriadnej situácie. Zápasí s kritickým nedostatkom vody
Mesto s vyše 70-tisíc obyvateľmi stojí na prahu mimoriadnej situácie. Zápasí s kritickým nedostatkom vody