Počas finále bude najdôležitejší jediný muž. Len on môže zamedziť chaosu, odkazuje hviezdny Španiel TASR 18. 7. 2026
Bývalý slovenský reprezentant definitívne ukončil kariéru: Ďakujem, futbal – dal si mi všetko TASR 18. 7. 2026
Hovorilo sa o Saudskej Arábii. Hviezdny Salah má namierené na nečakanú adresu, klub má ambície TASR 18. 7. 2026
Mundial vyvrcholí fantastickým duelom. Dovedie Messi Argentínu k ďalšiemu titulu alebo sa bude tešiť Yamal? Marián Červenka 18. 7. 2026
Testy odhalili nevídané výsledky. Ronaldovo telo nemajú ani 20-roční mladíci Róbert Ďurkáč 24. 7. 2018
Futbal Na slovenské tímy čakajú v prípade postupu do 3. predkola EL takíto zvuční súperi Róbert Ďurkáč 23. 7. 2018
Futbal Mesut Özil končí reprezentačnú kariéru, podľa jeho slov cíti rasizmus a neúctu Róbert Ďurkáč 23. 7. 2018
Futbal Prvý zápas v európskom pohári a dva vybité zuby. Postaral sa o ne Slovák Denis Vavro Róbert Ďurkáč 23. 7. 2018
Futbal Najprv zlý odkop, potom to, čo mu je "vlastné". Karius neprestáva udivovať futbalový svet Róbert Ďurkáč 23. 7. 2018
Futbal Toto sa lepšie trafiť nedalo: Róbert Mak skóroval proti Interu Milánu nechytateľnou strelou Michal Lukačovič 22. 7. 2018
Futbal VIDEO: Na výročie klubu si pozvali Everton, ten im naložil šialený debakel Róbert Ďurkáč 20. 7. 2018
WC 2018 Chorvátsky útočník odmietol striebro z MS. Ja som na turnaji nehral, tvrdí Róbert Ďurkáč 20. 7. 2018
Futbal Prestúpi Neymar do Realu či zostane v PSG? Špekulácie ukončil samotný hráč Róbert Ďurkáč 20. 7. 2018
„Otvoril dvere a dostal sekerou do krku.“ Sanitár zaútočil na kolegov, nočná dráma sa skončila tragicky
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?
Jediná národná kultúrna pamiatka svojho druhu na Slovensku. Koľko stojí deň na kúpalisku vytesanom do skaly?