VIDEO: Debut ako z ríše snov pre neznámeho Angličana, gólová prestrelka v Žiline. Aj to boli témy Magazínu Góóól Matej Babic 27. 7. 2026
PSG sa stiahol z boja. Real Madrid privedie mladú hviezdu, legendy klubu hovoria o absurdnej sume Matej Babic 27. 7. 2026
VIDEO: Angličan zažil debut z ríše snov. Slovan privítal Duklu v Niké lige výpraskom TASR 26. 7. 2026
Japonec popiera všetky fyzikálne zákony. Má 59 rokov, stále hrá profesionálne futbal a dokonca dáva i góly TASR 26. 7. 2026
Čína chce dobyť futbalový svet. Pomôcť jej v tom má gigantická futbalová akadémia Karol Chren 5. 1. 2017
Futbal Lineker má kuriózny problém: Prečo mi stále posielajú použitý toaletný papier? Karol Chren 2. 1. 2017
Futbal Kozákova družina je kompletná, hráči z druhej vlny zabojujú o národný dres Karol Chren 2. 1. 2017
Futbal TOP 50 najkrajších gólov roku 2016: Do výberu sa dostal aj Hamšíkov projektil Karol Chren 2. 1. 2017
Futbal VIDEO: Giroudov novoročný "kop škorpióna" už teraz kandiduje na gól roka Karol Chren 2. 1. 2017
Futbal Chelsea vyrovnala rekord Arsenalu, Cahill: "Ťažšie ako sme čakali" Zuzana Gálisová 31. 12. 2016
Futbal Hull remizoval s Evertonom a odpútal sa z dna tabuľky Premier League Ivan Čerňanský 31. 12. 2016
Futbal Pravá láska je len jedna. Fanúšik Slovenska rozosmial kanadské publikum Karol Chren 29. 12. 2016
Futbal Anketa o najlepšieho špílmachra: Najlepší je Messi, Hamšík je na úrovni Neymara Karol Chren 29. 12. 2016
Futbal Mchitarjan strelil najkrajší gól kariéry, Pogba len neveriacky krútil hlavou Karol Chren 27. 12. 2016
Chapecoense Haváriu lietadla brazílskeho futbalového tímu spôsobil nedostatok paliva Nikola Teleková 26. 12. 2016
Futbal Šťastné Vianoce u Hamšíkovcov: Mamička Martina ukázala dcérku Melissu Karol Chren 24. 12. 2016
Reprezentáciou ignorovaný, zahraničím žiadaný. Slovenský talent bude hrať v poprednej lige (rozhovor)
Otec povedal, že mi zatočí krk ako sliepke. Líder F1 pomáhal sestre s obchodom, do hodiny všetko predali
Kto si pozeral zdravotnú kartu? Takto si viete skontrolovať, či niekto cudzí čítal vaše diagnózy (NÁVOD)
Otec povedal, že mi zatočí krk ako sliepke. Líder F1 pomáhal sestre s obchodom, do hodiny všetko predali