Neymar oznámil radostnú novinu, ale stále ho trápi zranenie. Do zápasu proti Haiti nezasiahne TASR 18. 6. 2026
Rana pre pokladnicu Slovana. Hráč, ktorý bol prepadák, dostal od „belasých“ viac ako štvrť milióna Richard Jančiar 18. 6. 2026
Pred odchodom na šampionát ho zadržala polícia. Hráčovi Pobrežia Slonoviny zakázali vstup do Kanady TASR 18. 6. 2026
Zásadná zmena na MS, FIFA k nej pristúpila takmer po šiestich dekádach. Vzájomné zápasy sú ešte dôležitejšie Matej Babic 18. 6. 2026
Futbalové MS v roku 2026 budú mať troch maskotov: Vyžaruje z nich radosť, energia a spolupatričnosť TASR 25. 9. 2025
UEFA smeruje k hlasovaniu o vylúčení Izraela. Vláda USA je proti: Urobíme všetko pre to, aby sme to zastavili TASR 25. 9. 2025
Dlhy v Hamšíkovom bývalom klube sú vyrovnané. Nevyplatil ich však legendárny slovenský futbalista Richard Jančiar 25. 9. 2025
Futbal Legendárny nemecký tréner kritizuje návrh na rozšírenie MS: Je to úplne prehnané TASR 25. 9. 2025
Futbal VIDEO: Messi v New Yorku potvrdil výbornú formu. Inter Miami má istotu play-off TASR 25. 9. 2025
Futbal LaLiga: Víťazstvo Atlética Madrid zariadil hetrikový hrdina Alvarez. Malorka s Valjentom neuspela Matej Babic 24. 9. 2025
Futbal Európska liga: Fenerbahce s Milanom Škriniarom podľahlo chorvátskemu Záhrebu. Prehral aj tím ďalšieho Slováka TASR 24. 9. 2025
Futbal Šok v českom pohári. Obhajca titulu z Olomouca vypadol s celkom zo štvrtej ligy Matej Babic 24. 9. 2025
Futbal Šokujúce priznanie hviezdneho Waynea Rooneyho: Keby nebolo mojej manželky, bol by som mŕtvy TASR 24. 9. 2025
Futbal Zástupcovia Niké ligy v pohári nezaváhali. Najväčšiu dominanciu predviedli Žilina a Ružomberok TASR 24. 9. 2025
Futbal Ďalšie rozširovanie majstrovstiev sveta? Šéf FIFA verí v historický šampionát v roku 2030 TASR 24. 9. 2025
Futbal FOTO: Róbert Mak môže začať stavať. V Petržalke vyrastie nová futbalová aréna Richard Jančiar 24. 9. 2025
Futbal LaLiga: Real Madrid potvrdil úlohu favorita. Mbappé skóroval dvakrát v krátkom čase Matej Babic 23. 9. 2025
úmrtie Vo veku 87 rokov zomrel bývalý reprezentant Československa Jan Lála. Na MS v roku 1962 získal striebro Matej Babic 23. 9. 2025
Bavme sa o lige VIDEO: Komárno doplatilo na slabú efektivitu, Košice prehĺbili krízu. Bavme sa o lige pokračovalo na TN live Matej Babic 23. 9. 2025
Futbal Bývalý poľský futbalista varuje pred Interom Miami: Klub riadi Messiho otec, je to katastrofa Matej Babic 23. 9. 2025
Niké liga Projekt „Niké liga pomáha“ pokračuje. Víkend prinesie prvé tematické kolo sezóny TASR 23. 9. 2025
Futbal Zlatá lopta nie je v dobrých rukách. Otec Lamina Yamala cíti krivdu: Môj syn je zďaleka najlepší Richard Jančiar 23. 9. 2025
Supertalent otvorene o odchode zo Slovana: Tréner Weiss ma nepodržal, nikto so mnou nekomunikoval (rozhovor)
Lietadlo sa krátko po vzlete z Bratislavy muselo vrátiť. Cestujúci zažili vo vzduchu nepríjemný incident
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“
Kým ostatní kupujú nové materiály, on stavia zo starých. Výsledkom sú ekologické domy s minimálnymi nákladmi