VIDEO: Tlieskalo celé Tehelné pole, nechýbali slzy. Pozrite si posledné sekundy legiend Slovana v belasom drese Richard Jančiar 16. 5. 2026
FOTO+VIDEO: Tehelným poľom lomcovali emócie. Weissovci sa rozlúčili s belasou rodinou Richard Jančiar 16. 5. 2026
VIDEO: Vladimír Weiss ml. cez víkend nastúpi naposledy. Legenda Slovenska zavesí kopačky na klinec TASR 15. 5. 2026
Stratil mamu, v štrnástich ho život zrazil na kolená. Pán Weiss, z vášho syna niečo bude, hriechy mu treba odpúšťať Adam Dudiak 13. 5. 2026
Ak Weiss, Kucka a spol. udržia emócie na uzde, môžu prekvapiť. Ľubomír Moravčík vie, kde je slabina Celticu TASR 17. 9. 2024
Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on Adam Dudiak 9. 7. 2024
Som viac-menej rozhodnutý. Vladimír Weiss ml. uzavrel otázku o svojej budúcnosti Adam Dudiak 2. 7. 2024
Exkluzívne Kmotrík: Témou bol aj Hradecký, chceme klenot Žiliny a viac než päť posíl. Liga s Maďarmi? Slovan je za (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 18. 5. 2024
Niké liga Zmluvy v Slovane končia 11 hráčom, budúcnosť Kucku je už jasná. Čo bude s Weissom, Kankavom a ďalšími? Adam Dudiak 29. 4. 2024
Futbal Tréner Ján Kozák starší sa vrátil k neslávne známej kauze. Označil iniciátora, ten sa bráni Matej Babic 19. 4. 2024
Niké liga Viacerí musia presvedčiť. Weiss: S Kmotríkovcami sme mali veľkú a dobrú debatu. Skautujeme asi 50 hráčov Adam Dudiak 14. 4. 2024
Futbal Kariéru dobrovoľne nevymení za nič iné, ale takto by to ďalej nešlo. Weiss ml. o konci: Budem tvrdohlavý Adam Dudiak 14. 4. 2024
Futbal Zázraky sa občas dejú, ale káder je úzky. Weiss: Vlado? Zbytočné, nemal som ho tam posielať TASR 15. 2. 2024
Futbal Slovan bez svojej opory až do konca roka: Futbal sa nedá hrať donekonečna, vraví Weiss TASR 6. 12. 2023
Exkluzívne Taký rozhovor ešte nedal. O ponukách z veľkoklubov, škandáloch i reprezentácii. Weiss ml. mapuje kariéru Adam Dudiak 4. 10. 2023
Niké liga VIDEO: Oprávnená kritika? Weiss predviedol diskutabilný zákrok, za ten istý však bol súper vylúčený Róbert Ďurkáč 28. 9. 2023
Futbal Prehrávať ako favorit je zložité, Čavrič ukázal dôležitosť. Weiss: Chceli sme tri body a tie máme TASR 21. 9. 2023
Exkluzívne Slovan vyzvú rybári či opravári lodí, ktorí chceli za 20 oviec kúpiť Ronalda. Weiss ml. prehovoril o návrate Adam Dudiak 16. 9. 2023
Európska liga UEFA Weiss: To by chýbalo každému. Slovan do boja o EL s Vladom mladším, no aj tak citeľne oslabený TASR 23. 8. 2023
Futbal Slovan čaká pred horkokrvnými izraelskými fanúšikmi kľúčový duel. Weiss: Bude to boj o život Peter Filo 14. 8. 2023
Futbal Slovan bude bez Weissa ml. aj v odvete. Pre tento dôvod s tímom neodcestoval do Izraela Peter Matis 13. 8. 2023
Niké liga Vladimír Weiss chce využiť prvý mečbal a na horúcej pôde uspieť. Opora Slovana si rypla aj do Trnavy Matej Babic 24. 7. 2023
FOTO: Desivá zrážka vlaku a kamiónu. Zasahovali všetky záchranné zložky, na mieste ošetrovali zranených