VIDEO: Draft do NHL priniesol aj prekvapenia. Florida na trhu opäť ukázala majstrovstvo Matej Babic 2. 7. 2026
Hviezdny Carlson už má nový klub. Opäť si zahrá po boku Slováka, podpísal dvojročný kontrakt TASR 2. 7. 2026
Našiel Edmonton konečne stabilného brankára? Oilers priviedli čerstvého víťaza Stanley Cupu TASR 2. 7. 2026
Mal byť ďalším naším horúcim želiezkom v drafte, počas sezóny sa však vážne zranil: Dosť mi pomáha mentálny kouč Róbert Ďurkáč 8. 4. 2022
Hokej Nitra triumfovala v rozhodujúcom siedmom zápase a postúpila do semifinále play off TASR 4. 4. 2022
Hokej Puky ku mne len chodili a ja som dával góly. Slovensku rastie nečakaný kanonier a nádej budúcoročného draftu Róbert Ďurkáč 1. 4. 2022
Hokej Islanders s Chárom nestačili na Černákovu Tampu, Pittsburgh naložil Detroitu až 11 gólov 28. 3. 2022
Hokej Slovan zdolal Prešov aj v druhom domácom zápase, Banská Bystrica vyrovnala sériu so Zvolenom TASR 26. 3. 2022
Hokej Košický útočník Klhůfek hrdinom štvrťfinálového zápasu proti Michalovciam, Nitra potupila Poprad TASR 24. 3. 2022
Hokej Na turnajoch hrával so Slafkovským či Nemcom, hokejovo však rástol v cudzine. Teraz patrí medzi objavy našej ligy Róbert Ďurkáč 22. 3. 2022
Hokej Fehérváry prispel gólom k víťazstvu Washingtonu nad Columbusom, Ovečkin má na dosah ďalší rekord TASR 18. 3. 2022
Mesto s vyše 70-tisíc obyvateľmi stojí na prahu mimoriadnej situácie. Zápasí s kritickým nedostatkom vody
Mesto s vyše 70-tisíc obyvateľmi stojí na prahu mimoriadnej situácie. Zápasí s kritickým nedostatkom vody