Experti v zámorí hodnotili draft NHL. San Jose je víťazom, tímy Slovákov sa nevyznamenali Matej Babic 29. 6. 2026
Patrí medzi elitu na vhadzovaniach. Nashville podpísal dlhodobý kontrakt s novou posilou TASR 29. 6. 2026
Niektorí sú trochu sklamaní, ďalšiemu gratulovala hviezda NHL. Tu sú exkluzívne reakcie draftovaných Slovákov Róbert Ďurkáč 28. 6. 2026
Zopakuje sa príbeh bratov Sedinovcov? Pittsburgh draftoval kanadské dvojičky: Vedeli sme, že šanca je malá Matej Babic 28. 6. 2026
Tomáš Marcinko: Zaráža ma, ako ľudia v Česku nenosia rúška. Myslel som si, že paranoidný som ja Róbert Ďurkáč 10. 9. 2020
Hokejisti Vegasu vyhrali v druhom zápase finále Západnej konferencie nad Dallasom Katarína Ács 9. 9. 2020
Hokej Posledným konferenčným finalistom sa stal New York Islanders, prvýkrát po 27 rokoch Michal Lukačovič 6. 9. 2020
Hokej Dallas so Sekerom po dráme postúpil cez Colorado do finále konferencie, ďalej ide aj Vegas Karol Chren 5. 9. 2020
Hokej Martin Fehérváry exkluzívne: O živote v "bubline" aj o československej enkláve vo Washingtone Karol Chren 4. 9. 2020
Hokej Hokejovú verejnosť zasiahla šokujúca správa. Zomrel tréner Miloš Říha (†61) Róbert Ďurkáč 1. 9. 2020
Hokej Tampa Bay s Černákom postúpila do finále Východnej konferencie, Chára s Halákom končia Marcel Marcišiak 1. 9. 2020
Hokej Tampa je krok od postupu, Islanders a Vegas sa ujali vedenia v sériách Michal Lukačovič 30. 8. 2020
Hokej COVID-19 opäť urobil škrt cez rozpočet športovým klubom. Odborníci okresali počty fanúšikov Zuzana Gálisová 28. 8. 2020
Hokej Tampa s Černákom zdolala Boston a vyrovnala sériu na 1:1, rozhodol Palát Katarína Ács 26. 8. 2020
Hokej Vancouver vyradil obhajcu pohára, Tatarov Montreal neprešiel cez Flyers Ivan Čerňanský 22. 8. 2020
Hokej V hokejovom Slovane Bratislava je pozitívny hráč na COVID-19, mužstvo ide do karantény Marcel Marcišiak 21. 8. 2020
VIDEO: Dvaja policajti sa zranili pri dramatickej nehode na D1. Ich auto prerazilo zvodidlá a skončilo na streche
VIDEO: Dvaja policajti sa zranili pri dramatickej nehode na D1. Ich auto prerazilo zvodidlá a skončilo na streche
Išiel pomáhať druhým, k rodine sa už nevrátil. Diaľničná patrola sa po výjazde poberala preč, keď do nej vpálil nákladiak
VIDEO: Bez trhavín a explózií. Skupina Venezuelčanov vybrala z bankomatov v Bratislave vyše 130-tisíc eur
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali