Dôležité rozhodnutie pred štartom prípravy. Petra Vlhová oznámila meno nového trénera Richard Jančiar 22. 5. 2026
Toxickí rodičia mi poslali predžalobnú výzvu, Petra viac hovorí ako robí. Nálepky „Vlhovej brat“ som sa zbavil Adam Dudiak 11. 5. 2026
Hororové zranenie Petry Vlhovej máme stále v pamäti. Svetový pohár má opäť zavítať do Jasnej TASR 8. 5. 2026
Znaky, že by sa mohla vrátiť na vrchol? Nevidel som ich, hovorí bývalý slávny tréner Petry Vlhovej Richard Jančiar 16. 4. 2026
Jeden už kariéru ukončil, druhá by chcela pokračovať. Peter Sagan a Petra Vlhová prehovorili o budúcnosti Zlatica Švajdová Puškárová 9. 8. 2025
Vlhová na Pohode zmrazila fanúšikov. So slzami v očiach oznámila smutnú prognózu Peter Matis 13. 7. 2025
Miláčik fanúšikov, hviezda svahov, ikona lyžovania. Petra Vlhová oslávila okrúhliny Zlatica Švajdová Puškárová 14. 6. 2025
Lyžovanie Petra Vlhová oslavuje jubileum. Expert priblížil jej cestu na vrchol aj vzťah so Shiffrinovou Matej Babic 13. 6. 2025
Lyžovanie Petra Vlhová oslávi životné jubileum. Slovenské lyžiarske eso má jasné želanie aj cieľ TASR 12. 6. 2025
Lyžovanie VIDEO: Petra Vlhová naďalej tvrdo bojuje so zraneným kolenom. Rekonvalescencia ju prinútila k zásadnej zmene Pavol Tomčík 2. 6. 2025
Šport Známi slovenskí športovci darovali krv. Akciu podporila aj Petra Vlhová, ktorá dala jeden sľub TASR 29. 5. 2025
Lyžovanie Nad návratom stále visí otáznik. Vlhová otvorene prehovorila o svojom zdravotnom stave Richard Jančiar 13. 5. 2025
šípky VIDEO: Na Slovensku sa predstaví elita svetových šípok. Podujatia sa zúčastní aj Petra Vlhová Soňa Kolcunová 6. 5. 2025
Lyžovanie Pomenovala veci, ako sú. Vlhová otvorene prehovorila o svojom zdravotnom stave Richard Jančiar 2. 5. 2025
Lyžovanie Mauro Pini dlho bez práce neostal. Pred olympiádou dostal zodpovednú úlohu v talianskom tíme Matej Babic 14. 4. 2025
Lyžovanie Vlhovej bývalý tréner Magoni: Niekto nás chcel rozdeliť, vrátil by som sa k nej hneď Richard Jančiar 10. 4. 2025
Lyžovanie Vlhovej trápenie neutícha. Naša lyžiarka sa úprimne vyspovedala najväčšej rivalke Richard Jančiar 8. 4. 2025
Lyžovanie Športový lekár varuje, že v prípade Vlhovej treba rátať aj s neželaným scenárom: Nikto by sa nemohol čudovať Matej Babic 3. 4. 2025
Lyžovanie VIDEO: Nečakaná zmena u Petry Vlhovej. Komplikácie v zotavovaní spôsobili odchod Maura Piniho Matej Babic 31. 3. 2025
Lyžovanie Uznávaný lekár okomentoval Vlhovej stav: Petra bude znova víťaziť, ohľadom olympiády som optimistický Richard Jančiar 27. 3. 2025
Lyžovanie Ako dopadla rozhodujúca operácia Vlhovej? Slováci ju chcú na OH. Ale v hre je i scenár, že príde o ďalšiu sezónu Adam Dudiak 25. 3. 2025