Či sa to niekomu páči alebo nie, Weiss je najlogickejším riešením. Reprezentácia potrebuje osobnosť (anketa) Richard Jančiar 12. 5. 2026
Je to oficiálne! Spoznali sme meno nového trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Richard Jančiar 12. 5. 2026
Viacerí ho vidia ako náhradu za Calzonu, skúsený tréner však prekvapil: Zväz ma stále neoslovil Richard Jančiar 6. 5. 2026
Egá zohrali svoje. Greif patrí k najlepším brankárom v Európe. Slovensko si takýto spor dovoliť nemôže Adam Dudiak 9. 1. 2026
Hokej Moravčík: To, čo dokázal Calzona, by som zvládol aj ja. Tréner nevie jazyk a my to musíme platiť Richard Jančiar 9. 12. 2025
Futbal SFZ oceňoval mladé talenty. Kategóriu do 19 rokov ovládol hráč, ktorému sa darí v Niké lige TASR 3. 12. 2025
Futbal Porazil Rusov a musel ísť dohola, mal byť trénerom Slovenska. Na obed to so zväzom dohodli, večer sa vec zmenila (príbeh) Adam Dudiak 13. 11. 2025
Futbal Predkladáme reálne fakty. SFZ k vyjadreniam Huliaka vydal oficiálne stanovisko Richard Jančiar 10. 11. 2025
Futbal Nenažratý SFZ, bude sa triasť zem, hromží Huliak. Zväz sa ohradil voči vyjadreniam ministra Richard Jančiar 6. 11. 2025
Futbal Žil z 300 eur, bol najlepší na svete a nikdy cez neho neprešiel ani Pelé. Slováci svojho kráľa futbalu nedocenili (príbeh) Adam Dudiak 21. 10. 2025
Futbal Nemal ani na raňajky, robil v bare a pral si vo vani. Calzona úprimne: S Weissom by som na kávu šiel Adam Dudiak 11. 10. 2025
Exkluzívne Dávať ultimátum reprezentantovi je veľmi nešťastné riešenie. Dalo sa ustúpiť Ďurišovi, tak prečo nie Greifovi? Richard Jančiar 7. 10. 2025
Futbal Tarkovič sa vrátil k slovenskému futbalu. Bývalý reprezentačný kouč sa stal staronovým technickým riaditeľom SFZ TASR 2. 9. 2025
Futbal Futbalový zväz potvrdil, že výplaty za máj meškajú. Všetko má byť vyriešené v najbližších týždňoch Richard Jančiar 8. 7. 2025
Futbal VIDEO: Školský pohár SFZ spoznal víťazov. V Banskej Bystrici rozdával radosť aj Kucka Adam Lehocký 3. 6. 2025
Futbal VIDEO: V Považskej Bystrici pokračoval prestížny Školský pohár SFZ. Mladé talenty sledovalo aj žilinské duo Pavol Kolečanský 15. 5. 2025
Futbal VIDEO: Odštartoval Školský pohár SFZ. Mladým futbalistom radil Kucka, prehovoril aj o svojom zdravotnom stave Marek Arpáš 29. 4. 2025
Futbal SFZ jednohlasne schválil rozpočet na najbližšie obdobie. Spoznali sme aj meno nového šéfa rozhodcov TASR 7. 3. 2025
Futbal Slovan v Lige majstrov zarábal aj vlastným súperom. Všetky ostatné tímy Niké ligy dostanú státisíce eur Peter Matis 5. 2. 2025
Futbal V Slovane by chceli viac Slovákov, chvália však plný štadión. Legendy belasých oslavovali jubileá Marián Červenka 17. 12. 2024