Vidieť ho môžete na obrazovkách Markízy, no aj v boxerskom ringu. Amerika je môj sen, hovorí herec Juraj Kočí Ján Tribula 16. 6. 2026
Chceli by ste stráviť noc priamo na Trenčianskom hrade? Vzniknúť tu má unikátny priestor Ľubomíra Ivanková 14. 6. 2026
Obyčajná bytovka skrýva netradičný zážitok. Divadlo v paneláku si získava čoraz viac návštevníkov Lenka Stanková 13. 6. 2026
Umelecký svet prišiel o výraznú osobnosť. Zomrel maliar Andrej Smolák (†72) Ľubomíra Ivanková 12. 6. 2026
Splnila si sen aj napriek hendikepu. Po amputácii nohy sa nevzdala a stala sa modelkou Jana Habarová 23. 10. 2021
Nešťastie pri nakrúcaní filmu: Herec Alec Baldwin smrteľne postrelil kameramanku (†42) Katarína Ács 22. 10. 2021
Príbeh úspešného Slováka: Na saxofóne najskôr hrával na ulici, teraz zbiera ocenenia Karol Chren 19. 10. 2021
Kultúra Monike zlomilo väz víno: Označila dvoch najfalošnejších ľudí na Farme markiza.sk 17. 10. 2021
Kvóty Rádiá budú hrať menej slovenskej hudby. Zrušenie povinných kvót je na spadnutie Róbert Ďurkáč 14. 10. 2021
USA Američanke zachránila život transplantácia. K oltáru ju priviedol otec ženy, ktorá orgány darovala Jana Habarová 12. 10. 2021
Kultúra Viking skončil po dueli v nemocnici: Prezradil, že na Farme sa vo veľkom kradlo markiza.sk 10. 10. 2021
Premiéra Do kín mieri nová evitovka. Plagát na film V lete ti poviem, ako sa mám je vonku markiza.sk 5. 10. 2021
Kultúra Bude svadba ako z rozprávky: Japonská princezná si vezme muža z ľudu Jana Habarová 1. 10. 2021
Kultúra Meghan a Harry po dlhej dobe na verejnosti: Tento maličký detail všetkých dojal markiza.sk 24. 9. 2021
Alkohol za volantom Cuperove povestné "nepil som": Pozrite si prvú reportáž, kde hral úlohu alkohol za volantom a politik Zuzana Gálisová 9. 9. 2021
Kultúra Viac to neskrývajú: Dojemné video potvrdilo druhé tehotenstvo Kylie Jenner markiza.sk 8. 9. 2021
Ľudovít Štúr 25 rokov TV Markíza: V slovenčine nájdete aj slová, ktorým by nerozumel ani Štúr Zuzana Gálisová 8. 9. 2021
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“
VIDEO: Zábery, z ktorých behá mráz po chrbte. Maria (†21) skočila bungee jumping, nezaistili ju lanom
Kým ostatní kupujú nové materiály, on stavia zo starých. Výsledkom sú ekologické domy s minimálnymi nákladmi