Slovenku na Kriváni zasiahol blesk. Skončila s popáleninami a poranenou hlavou Lucia Tužáková 21. 6. 2026
Muža, po ktorom pátralo celé Slovensko, obvinili z vraždy. Hrozí mu 20 rokov väzenia Alex Murajdová 21. 6. 2026
Lúpežné prepadnutie v herni v Bernolákove. Páchateľ napadol krupiérku a ušiel s balíkom peňazí Katarína Ács 3. 3. 2025
Auto odstavil priamo na priecestí a odišiel. Polícia v Košiciach rieši bizarný prípad Veronika Krempaská 2. 3. 2025
Krimi Na bratislavskej hlavnej stanici našli telo muža. Okamžité vyšetrovanie polície TASR 2. 3. 2025
Krimi Polícia bola prekvapená, čo v aute našla. Pri obiehaní stratil vodič balans a narazil do dodávky TASR 2. 3. 2025
Krimi Známeho rapera podozrievajú z toho, že môže za smrť mladej Slovenky. Blízki nebohej sa rozhodli prehovoriť Zuzana Ferenčáková 1. 3. 2025
Krimi Detaily veľkého nešťastia na juhu Slovenska. Bratia Patrik (†7) a Kubko (†5) prišli o život kúsok od svojho domu Ľubomír Fronko 1. 3. 2025
Krimi Žena na strednom Slovensku nožom napadla muža. Polícia začala trestné stíhanie pre pokus o vraždu TASR 1. 3. 2025
Krimi Dráma na východe Slovenska: Muž sa mal vyhrážal exmanželke zabitím, pri sebe mal zbraň Zuzana Ferenčáková 1. 3. 2025
Krimi Muža, ktorý mal zavraždiť v dome v Ružinove svoju manželku, zobral sudca do väzby Zuzana Ferenčáková 1. 3. 2025
Krimi Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky Milan Špak 28. 2. 2025
Krimi Muža bodla žena v reštaurácii na strednom Slovensku. Okamžitý zásah záchranky Martin Čeliga 28. 2. 2025
Krimi Pes ma ťahal po zemi a strhol zo mňa oblečenie, opísala Natálka sekundy hrôzy. Potom prišli ľudia a zachránili ma, dodala Karol Mindák 28. 2. 2025
Krimi Skrýval si tvár a mlčal. Rozhoduje sa o väzbe pre Juraja z Ružinova, mal zavraždiť svoju manželku Alex Murajdová 28. 2. 2025
Krimi Zišiel z cesty a s traktorom sa prevrátil. Príčina nehody prekvapila aj policajtov Lucia Tužáková 28. 2. 2025
FOTO a VIDEO: Búrky udreli naplno. Na východe Slovenska lámalo stromy, billboard spadol na zaparkované auto
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG