VIDEO: Medveď ho nenapadol prvýkrát. Lesný robotník tvrdí, že čelil šelme už po tretí raz Ľubomíra Ivanková 4. 6. 2026
VIDEO: Dráma v bratislavskej MHD. Vodič chránil cestujúcich, dostal údery do tváre Adam Kršiak 4. 6. 2026
Agresívny sokol v Británii terorizoval plešatých mužov. Odborník opísal, prečo sa stali terčom jeho útokov Gabriela Šlebodová 6. 4. 2025
Skupina tínedžerov surovo dobila muža na trhovisku v Medzeve. Útoku mala predchádzať hádka Tamara Eliašová 30. 3. 2025
Vojna na Ukrajine Rusko podniklo masívne útoky na východe Ukrajiny, hlásia zranených TASR 27. 3. 2025
Krimi VIDEO: Surová bitka bezdomovcov v Prievidzi. Muž inkasoval kopance do hlavy, nikto z okoloidúcich neprivolal políciu Peter Ziman 10. 3. 2025
Krimi Tomáš (18) opísal brutálny útok teleskopickou tyčou. Motívom nebola žiarlivosť, tvrdí Roman Ruttkay 7. 3. 2025
Krimi Brutálny útok v obci Seňa. Hádka dvoch mužov vyvrcholila úderom sekery do hlavy Alex Murajdová 7. 3. 2025
Krimi Zisťovali sme, kto je 16-ročný chlapec, ktorý mal brutálne útočiť teleskopickou tyčou v Piešťanoch Roman Ruttkay 6. 3. 2025
Vojna na Ukrajine Ruská raketa zasiahla hotel v meste Kryvyj Rih, hlásia už štyri obete, medzi zranenými je aj dieťa Katarína Ács 6. 3. 2025
Krimi Polícia chytila mladistvého útočníka, ktorý mal surovo dobiť 18-ročného Tomáša teleskopickou tyčou Roman Ruttkay 5. 3. 2025
Krimi Muž v Bratislave zaútočil nožom na skupinu mladých ľudí, ktorí sa zhovárali po maďarsky Alex Murajdová 5. 3. 2025
Krimi Po brutálnom útoku teleskopom v Piešťanoch má Tomáš (18) otras mozgu, zlomené rebrá a nevie hýbať nohou Roman Ruttkay 5. 3. 2025
Krimi Brutálny útok na západe Slovenska: Skupina mladistvých napadla chlapca teleskopickou tyčou Roman Ruttkay 5. 3. 2025
Krimi Pes ma ťahal po zemi a strhol zo mňa oblečenie, opísala Natálka sekundy hrôzy. Potom prišli ľudia a zachránili ma, dodala Karol Mindák 28. 2. 2025
Krimi V Leviciach pes zranil troch ľudí, medzi nimi aj malé dievča. Mestskí policajti museli zviera zastreliť Lucia Tužáková 27. 2. 2025
Zahraničné krimi Pri pamätníku holokaustu v Berlíne došlo k útoku nožom. Polícia zadržala podozrivého TASR 21. 2. 2025