Štát sľuboval tento mesiac spustiť veľký systém pokutovania vodičov. Dodnes však nemá zakúpené kamery a radary Viktor Serebryakov 2. 6. 2026
Snaha zastaviť exekúciu mu nevyšla. Šutajovi Eštokovi po prehratom súde s čurillovcami strhnú peniaze z účtu Ľubomíra Ivanková 29. 5. 2026
Plán zrušiť výsluhové dôchodky alebo zostrihaný hoax? Šutaj Eštok a Šimečka sa do seba pustili pre rozhovor v rádiu Michal Hečko 28. 5. 2026
Rašiho podporí aj Ferenčák, vyhlásil Šutaj Eštok. Nespokojný poslanec Hlasu takúto dohodu odmieta TASR 11. 3. 2025
Prokuratúra sa nevzdáva. Posun v prípade platenej antikampane Šutaja Eštoka voči Korčokovi Alex Murajdová 5. 3. 2025
Politika Minister Šutaj Eštok: Stabilizujúci prvok bude pre koalíciu voľba predsedu NR SR TASR 2. 3. 2025
Doprava Radary na cestách meškajú: Súťaž sa naťahuje, hrozí strata miliónov z plánu obnovy René Medzihradský 28. 2. 2025
Politika Šéf Hlasu odchod Malatinca rešpektuje. Ide už o skupinu, o ktorej nárokoch je potrebné diskutovať, vyhlásil Šutaj Eštok TASR 5. 2. 2025
Politika Migaľ priznal, že vynášal z polície spisy na pokyn ministra vnútra. Celé to bolo inak, tvrdí Šutaj Eštok Viktor Serebryakov 29. 1. 2025
Politika Šalitroš, ktorého vyhodili z Hlasu: Pri novele trestného zákona som sa musel ísť vyzvracať z toho, ako som hlasoval Katarína Kiššová 28. 1. 2025
Politika Nová šéfka polície chce v zbore viac mladých. S tými, ktorí mi nebudú stíhať, sa rozlúčim, hovorí Maškarová Katarína Ács 27. 1. 2025
Politika Šéf Hlasu Šutaj Eštok chce garantovať stabilitu v koalícii, rozpráva sa preto aj s Huliakom TASR 26. 1. 2025
Politika Hlas-SD vyhodil Migaľa a Šalitroša zo strany. Podľa Šutaja Eštoka požadovali nové politické funkcie Alžbeta Múcsková 24. 1. 2025
Politika Výzva rebelujúcich poslancov Hlasu: Dávame poslednú šancu Šutajovi Eštokovi pred predčasnými voľbami Martin Čeliga 19. 1. 2025
Politika Nevýrazný a tichý exprezident polície Solák. Chcel posilňovať zbor, no došlo k jeho úpadku Monika Grznárová 19. 1. 2025
Útok na gymnáziu na Spiši Okamžitý koniec policajného prezidenta Soláka. Šutaj Eštok hovorí o zlyhaní pri útoku na gymnáziu Martin Čeliga 18. 1. 2025
Útok na gymnáziu na Spiši Útočník z gymnázia unikal polícii viac než hodinu. Podľa generálneho prokurátora nie je nepopísaným listom Alžbeta Múcsková 16. 1. 2025