Rozlúčka legendárneho Pekaríka bude v sebe niesť výraznú symboliku. Jeho manželka zaspieva hymnu TASR 4. 6. 2026
Zoznam hráčov z Niké ligy v reprezentácii sa rozšíril. Tréner Weiss povolal útočníka Košíc TASR 3. 6. 2026
VIDEO: Na tréningoch vytvára uvoľnenú atmosféru. Pre dvojicu mladíkov je spolupráca s Weissom ml. špecifická Marián Červenka 31. 5. 2026
Na Švédsko je zvyknutý, narodenie syna mu dodalo energiu. Cehlárik by sa rád predstavil na MS TASR 25. 2. 2025
Po MS ho vyhodili, ponuku dostal skôr než Calzona. Weiss: Vlado bol expert. Ale dnes je taký, ako som si vždy prial Adam Dudiak 24. 2. 2025
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje Adam Dudiak 24. 2. 2025
Futbal V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Futbal Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Futbal Mak: Z toho, čo som odkázal Calzonovi, neľutujem ani slovo. S reprezentáciou som ešte neskončil Adam Dudiak 20. 2. 2025
Exkluzívne Chcel skončiť, volal mu Juventus, peniaze ako teraz ešte neodmietol. Dúbravka exkluzívne: Bez boja sa neuteká (rozhovor) Adam Dudiak 19. 2. 2025
Tenis Zrodila sa generácia, čo má budúcnosť. Mladí slovenskí tenisti sa prvý raz v histórii stali majstrami Európy TASR 18. 2. 2025
Futbal Zvučné meno v českej reprezentácii. Do národného tímu povolali syna legendárneho brankára TASR 18. 2. 2025
Futbal Slovenskí „sokolíci“ poznajú kompletný rozpis zápasov kvalifikácie EURA 2027. Začneme doma proti outsiderovi TASR 7. 2. 2025
Exkluzívne Legendárny Juraj Halenár odišiel priskoro a s nenaplnenými snami. Otec neverí, že spáchal samovraždu (rozhovor) Richard Jančiar 2. 2. 2025
Hokej Craig Ramsay povolal do tímu až sedem nováčikov. Reprezentačný debut si odkrúti aj Čajkovič TASR 24. 1. 2025
Hokej Slováci do 20 rokov už poznajú všetkých súperov budúcoročných MS. Ľahšie to ani nemôže byť Róbert Ďurkáč 6. 1. 2025
Tenis Obaja kapitáni tenisových reprezentácií Slovenska ostávajú na svojich miestach aj v roku 2025 TASR 2. 1. 2025
Hokej Slovenská dvadsiatka sa pred MS naladila Štedrou večerou. Chlapci si pochutili na viacerých dobrotách Róbert Ďurkáč 25. 12. 2024
Hokej Slováci do 20 rokov opäť schytali šestku. V generálke na MS však topfavoritovi vzdorovali TASR 22. 12. 2024
Hokej Facka pred MS. Slovenská dvadsiatka v príprave dostala od Fínov poriadnu lekciu TASR 21. 12. 2024
Hokej Tréneri majú pred MS20 k dispozícii už takmer kompletný káder. Maxim Štrbák verí v úspešný výsledok TASR 18. 12. 2024
Hokej Rez kádrom pred MS20. Slovenský kemp opustila šestica hokejistov, pripojí sa sedem zo zámoria TASR 16. 12. 2024
Bez výberového konania obratom odsúhlasili nových nájomcov. Odvolaný chatár zo Štefáničky má jasný odkaz