Tréner Anglicka kritizuje hydratačné prestávky: Narušujú identitu zápasu viac, ako som si myslel Matej Babic 23. 6. 2026
Cristiano Ronaldo má plnú dôveru trénera. Kouč vysvetlil, prečo je legendárny útočník stále v tíme Matej Babic 23. 6. 2026
Hokejový boh sa kláňal tomu futbalovému. Jágr zostal po Messiho výkone v nemom úžase Richard Jančiar 23. 6. 2026
Messi je novým kráľom strelcov na MS. Najlepší všetkých čias, odkazuje nemecká legenda TASR 23. 6. 2026
VIDEO: Sebavedomý i šikovný David Strelec. Titul aj hetrik spečatil takouto parádou Peter Matis 3. 5. 2025
VIDEO: Hvizd, ktorý odštartoval párty. Na Tehelnom poli oslavovali stovky fanúšikov nový titul do zbierky Peter Matis 3. 5. 2025
Niké liga VIDEO: Slovan je opäť majstrom! Prestrelka so Žilinou mala všetko, Strelec ukázal svoju úroveň Peter Matis 3. 5. 2025
Futbal Smola v šťastí pre Lobotku: Neapol opäť vyhral a priblížil sa k titulu, Stano sa však nešťastne zranil TASR 3. 5. 2025
Futbal VIDEO: Schranz aj s istotou titulu ukazuje formu. V sobotu sa blysol krásnou sólovou gólovkou TASR 3. 5. 2025
Niké liga VIDEO: Michalovce doma nehrali zle. Napriek tomu dostali od Skalice štvorku a ich skvelá séria padla TASR 3. 5. 2025
Niké liga VIDEO: Brankár odkopol, do piatich sekúnd musel zachraňovať remízu. Trenčín množstvo šancí v Komárne nevyužil TASR 3. 5. 2025
Niké liga VIDEO: Podbrezová v peknom zápase doma s tromi bodmi. Redzič robil čo mohol, no DAC nespasil TASR 3. 5. 2025
Futbal Sezóna sa ani neskončila a už sa v Žiline chystá veľký prestup. Ďalšia hviezda MŠK v jednej z top 5 líg sveta? Peter Matis 3. 5. 2025
Niké liga VIDEO: Jemný dotyk a nádherná rana do šibenice. Útočník Dunajskej Stredy kandidátom na Gól mesiaca Richard Jančiar 3. 5. 2025
Exkluzívne Strelec exkluzívne: Zima bola hektická. Ale nebránim sa tomu, aby som v Slovane zostal aj po lete (rozhovor) Adam Dudiak 3. 5. 2025
Gól mesiaca VIDEO: Perfektná kľučka a pohotové zakončenie. Španielsky legionár kandidátom na Gól mesiaca Richard Jančiar 2. 5. 2025
Niké liga VIDEO: Slovan má ďalšiu šancu potvrdiť titul proti Žiline. Banskú Bystricu čaká existenčný duel Matej Babic 2. 5. 2025
Futbal EKL: Chelsea potvrdila vo Švédsku rolu favorita, druhé semifinále sľubuje dramatickú odvetu TASR 1. 5. 2025
Futbal V Európskej lige sa rysuje anglické finále. Manchester United aj Tottenham zvládli úvodné semifinále TASR 1. 5. 2025
Futbal FOTO: Trnave stačil jeden gól, Ružomberok zahodil penaltu. Spartak triumfoval vo finále Slovnaft Cupu Richard Jančiar 1. 5. 2025
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
Gašparík: Repre sa neodmieta, no zrejme som nebol ani kandidát. Na Slovan by som si veril, Touré je riziko i fantázia (rozhovor)
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
FOTO a VIDEO: Búrky udreli naplno. Na východe Slovenska lámalo stromy, billboard spadol na zaparkované auto
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG