Bol jedným z najlepších priateľov Pavla Demitru. Bývalý hviezdny útočník NHL sa dočká obrovskej pocty TASR 22. 6. 2026
Známy expert predikuje Slováka v prvom kole draftu. Mohol by sa stretnúť s hviezdnym mladíkom Matej Babic 22. 6. 2026
Je luxus, ktorý si New Jersey nemôže dovoliť. Nemec má pred sebou najdôležitejšie leto v kariére Richard Jančiar 22. 6. 2026
Hokej Starosta uprednostnil Duklu pred Slovanom: "Ťahalo ma to do Trenčína" Zuzana Gálisová 18. 7. 2017
Hokej Na drafte si ho nevybral ani jeden tím, v kempe Toronta však tento Slovák žiaril Róbert Ďurkáč 17. 7. 2017
Hokej Kovalčuk definitívne zostane v Petrohrade, NHL odmietol pre tento dôvod Róbert Ďurkáč 10. 7. 2017
Hokej Tatar spoznal dátum arbitráže, okrem neho pôjdu k súdu aj tieto známe mená Róbert Ďurkáč 10. 7. 2017
Hokej McDavid podpísal s Edmontonom novú zmluvu, vďaka tejto sume zarobí v NHL najviac Róbert Ďurkáč 6. 7. 2017
Hokej Říha nie je spokojný s kádrom: "Už bol takmer hotový, no hráči sa rozhodli inak" Karol Chren 3. 7. 2017
Hokej VIDEO: O Jágra už v NHL nie je záujem. Veterán poslal fanúšikom smutný odkaz Karol Chren 3. 7. 2017
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
Gašparík: Repre sa neodmieta, no zrejme som nebol ani kandidát. Na Slovan by som si veril, Touré je riziko i fantázia (rozhovor)
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
FOTO a VIDEO: Búrky udreli naplno. Na východe Slovenska lámalo stromy, billboard spadol na zaparkované auto
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG