Bol jedným z najlepších priateľov Pavla Demitru. Bývalý hviezdny útočník NHL sa dočká obrovskej pocty TASR 22. 6. 2026
Známy expert predikuje Slováka v prvom kole draftu. Mohol by sa stretnúť s hviezdnym mladíkom Matej Babic 22. 6. 2026
Je luxus, ktorý si New Jersey nemôže dovoliť. Nemec má pred sebou najdôležitejšie leto v kariére Richard Jančiar 22. 6. 2026
Hokej Jágr žartuje na vlastný účet: Manažéri mi nevolajú a ani nedvíhajú telefón! Karol Chren 30. 6. 2017
Hokej Šatan oznámil, ako bude vyberať repretrénera. Má sa stretnúť s Cígerom Zuzana Gálisová 30. 6. 2017
Hokej Chicago Jurčovi verí aj napriek slabšej sezóne, so Slovákom podpísal nový kontrakt Karol Chren 27. 6. 2017
Hokej Marek Hrivík je voľný hráč, vedenie NY Rangers mu neponúklo novú zmluvu Karol Chren 26. 6. 2017
Hokej Najvyššie draftovaným Slovákom v NHL sa tento rok stal Adam Ružička Michal Lukačovič 24. 6. 2017
Hokej Jednotkou draftu podľa predpokladov Hischier, prvé kolo bez Slovákov Michal Lukačovič 24. 6. 2017
Hokej Nová sezóna KHL sa začne 21. augusta, v kalendári prestávka počas ZOH Marcel Marcišiak 23. 6. 2017
Hokej Stalo sa mu to isté, čo Hossovi: Tom Reid musel pre alergiu ukončiť kariéru Karol Chren 22. 6. 2017
Hokej Draft nováčikov NHL je predo dvermi, takáto je naša predpoveď aj so Slovákmi Róbert Ďurkáč 22. 6. 2017
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
Gašparík: Repre sa neodmieta, no zrejme som nebol ani kandidát. Na Slovan by som si veril, Touré je riziko i fantázia (rozhovor)
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
FOTO a VIDEO: Búrky udreli naplno. Na východe Slovenska lámalo stromy, billboard spadol na zaparkované auto
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG