Mária pred piatimi rokmi prišla o schopnosť vnímať vône. Mnohí Slováci zostávajú zaseknutí v systéme Chantal R. Staruch 25. 5. 2026
„Mesiace som chorá, v kúpeľoch sa mi zhoršili teploty,“ trápi sa Eva. Ťažká diagnóza desí desaťtisíce Slovákov Denisa Czibulka 23. 5. 2026
Testy tvrdia, že je zdravá. Slovenka Zuzana (34) už roky nevládze pracovať Denisa Czibulka 20. 5. 2026
Škandál z obdobia pandémie. Tréner švajčiarskej reprezentácie zaplatil vysokú pokutu TASR 14. 4. 2026
Covid automat: Od pondelka zostávajú na Slovensku posledné dva čierne okresy Michal Lukačovič 6. 4. 2021
Aký je život na covidovom oddelení? So štábom sme sa pozreli, s čím sa denne potykajú Vladimíra Drábiková 6. 4. 2021
Rezort zdravotníctva upravil prihlasovanie na očkovanie. Chce tak zabrániť podvodom Róbert Ďurkáč 6. 4. 2021
ŠÚKL Prínosy vakcíny od AstraZeneca aj naďalej prevyšujú jej riziká, tvrdí slovenský ŠÚKL Rebeka Kosečeková 6. 4. 2021
Covid-19 Ochota Slovákov dať sa zaočkovať proti covidu opäť narástla. Je vôbec najvyššia Róbert Ďurkáč 6. 4. 2021
Kúrenie Novinka pre majiteľov bytov: Vyúčtovanie za teplo a vodu môžete dostať až v júli Zuzana Gálisová 6. 4. 2021
Covid-19 Európska únia zverejnila odhad, kedy očakáva zaočkovanie väčšiny obyvateľov Jana Habarová 6. 4. 2021
Covid-19 Súvislosť medzi vakcínou AstraZeneca a zrazeninami existuje, uviedol predstaviteľ EMA Jana Habarová 6. 4. 2021
Nemecko Očkovať proti covidu budú v Nemecku už aj praktickí lekári v ambulanciách Jana Habarová 6. 4. 2021
Covid-19 ŠÚKL nemôže prijať stanovisko k Sputniku. Problémov je viac, hoc skúšky dopadli dobre Karol Chren 6. 4. 2021
štúdia Štúdia o novej brazílskej mutácii: Dáta ukazujú, že čoraz viac trápi mladšie generácie Róbert Ďurkáč 6. 4. 2021
Covid-19 Počet obetí koronavírusovej pandémie v Maďarsku už prekročil 22-tisíc Jana Habarová 6. 4. 2021
Covid-19 NCZI doplnil údaje o úmrtiach, v pondelok zomrelo na COVID-19 62 ľudi Karol Chren 6. 4. 2021
Covid-19 Prihlásili ste sa na očkovanie? Toto musíte mať napísané v SMS alebo maile Zuzana Gálisová 6. 4. 2021
Autodopravcovia Autodopravcovia by mohli dostať finančnú pomoc aj za niekoľko mesiacov spätne Vladimíra Drábiková 6. 4. 2021
Covid-19 Dovolenková neistota: Pre mnohých bude rozhodujúce, či budú musieť ísť do karantény Michal Lukačovič 6. 4. 2021
Cestovanie EÚ stále nepovedala, ako majú vyzerať covidpasy na cestovanie. Slovensko vlastnú aplikáciu nemá Michal Lukačovič 5. 4. 2021
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
Gašparík: Repre sa neodmieta, no zrejme som nebol ani kandidát. Na Slovan by som si veril, Touré je riziko i fantázia (rozhovor)
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG