Mária pred piatimi rokmi prišla o schopnosť vnímať vône. Mnohí Slováci zostávajú zaseknutí v systéme Chantal R. Staruch 25. 5. 2026
„Mesiace som chorá, v kúpeľoch sa mi zhoršili teploty,“ trápi sa Eva. Ťažká diagnóza desí desaťtisíce Slovákov Denisa Czibulka 23. 5. 2026
Testy tvrdia, že je zdravá. Slovenka Zuzana (34) už roky nevládze pracovať Denisa Czibulka 20. 5. 2026
Škandál z obdobia pandémie. Tréner švajčiarskej reprezentácie zaplatil vysokú pokutu TASR 14. 4. 2026
Ukrajina hlási rekordný počet úmrtí na koronavírus. Obe dávky vakcíny dostali len dve osoby Jana Habarová 1. 4. 2021
Koronavírus si vyžiadal 71 obetí, počet ľudí v nemocniciach sa priblížil k hranici 3000 Rebeka Kosečeková 1. 4. 2021
Prvý problém s vakcínou Johnson & Johnson. V továrni v USA sa znehodnotilo 15 miliónov dávok Jana Habarová 1. 4. 2021
Mutácia V Brazílii zistili ďalšiu mutáciu covidu, je podobná už známemu juhoafrickému variantu Róbert Ďurkáč 1. 4. 2021
Exkluzívne Pandemická situácia pred Veľkou nocou je iná ako pred Vianocami. Toto je päť hlavných rozdielov Rebeka Kosečeková 1. 4. 2021
Koaličná kríza O vakcínach Sputnik V, ktoré vyvolali vládnu krízu, je už mesiac ticho Zuzana Gálisová 31. 3. 2021
Mikročip Hrozí, že o pár mesiacov budeme mať problém kúpiť práčku, chladničku či notebook Zuzana Gálisová 31. 3. 2021
Zdravie Hospitalizovaných síce ubúda, no v niektorých regiónoch pracujú zdravotníci s vypätím všetkých síl Zuzana Gálisová 31. 3. 2021
Covid-19 Pfizer predstavil výsledky testov na tínedžeroch. Vďaka nim sa zrejme posunie hranica očkovania Jana Habarová 31. 3. 2021
Poľsko Tragické správy z Poľska: Za deň zomrelo až 653 ľudí s covidom, najviac od začiatku roka Jana Habarová 31. 3. 2021
Covid-19 Stovky Čechov vycestovali na dovolenky do zahraničia. Pre covid uviazli aj v Egypte Jana Habarová 31. 3. 2021
Zdravie S covidom porodila zdravé dievčatko, teraz leží v kritickom stave. Rodina má obrovské obavy Marcel Marcišiak 31. 3. 2021
Covid-19 Počet úmrtí na COVID dosiahol opäť vysoké číslo. Pacientov ubudlo Katarína Kiššová 31. 3. 2021
Nemecko Nemecko oznámilo jasný cieľ. Do konca leta chcú zaočkovať celú svoju populáciu Róbert Ďurkáč 31. 3. 2021
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
Gašparík: Repre sa neodmieta, no zrejme som nebol ani kandidát. Na Slovan by som si veril, Touré je riziko i fantázia (rozhovor)
Dvojnásobná olympionička (†24) zahynula pri nepochopiteľnej nehode v Petržalke. Svedkovia nám ju opísali
FOTO a VIDEO: Búrky udreli naplno. Na východe Slovenska lámalo stromy, billboard spadol na zaparkované auto
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG